دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع)

طرح مجلس برای کاهش تعداد زندانیان

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به طرح اصلاح موادی از قانون حمایت از خانواده، گفت: اجرای قانون جدید چک تاثیر زیادی در کاهش آمار زندانیان داشته و با اجرای این طرح هم سالانه ده‌ها هزار نفر از تعداد زندانیان کاهش خواهد یافت و زوجه به حق و حقوق خودش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن نوروزی افزود: آنچه در این طرح و در طرح‌های سابق که در نوبت بررسی صحن قرار دارند مطرح شده اگر زوج توانایی فردی در پرداخت کافی وجه دارد باید مهریه را به زوجه پرداخت کند، البته اطلاعات املاک در سامانه املاک من هم قرار دارد و منقول‌ها و نقد‌ها هم در بانک‌ها و موسسات پولی و بانکی موجود است. بنابراین بر اساس ماده ۷ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، در صورت توانایی فردی در پرداخت کافی وجه از طرف زوج، مهریه به صورت نقدی به زوجه پرداخت می‌شود.

نوروزی ادامه داد: البته اگر زوج توانایی فردی در پرداخت کافی وجه نداشت نمی‌توان آن را زندانی کرد و اعسار پذیرفته می‌شود مگر اینکه زوجه اثبات کند که زوج، استطاعت مالی دارد بنابراین نعذر ناتوانی ویپذیرفته نخواهد شد؛ همچنین طرح مذکور به بانوان کمک می‌کند که حقشان را بگیرند و زندگی‌ها هم پایدار خواهد شد و مهریه‌ها عندالاستطاعه نخواهد بود و مانند چک بانکی اعتبار خواهد داشت و قضات هم دیگر حکم به زندانی محکومان مهریه نمی‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار